Oglas

Recept: Umak od rajčice

author
Coolinarika
31. svi. 2021. 10:30
>
10:38
Italian,Tomato,Sauce,With,Basil,,Onion,And,Garlic,On,White
Shutterstock | Shutterstock

Odličan umak za tjesteninu, ali i druga jela.

Oglas

Sastojci:

– 2 crvena luka

– 750 g rajčice

– 6 žlica maslinovog ulja

– 3 režnja češnjaka

– sol, papar

– peršin, bosiljak

Priprema:

Sve sastojke pripremiti i nasjeckati na što sitnije komade.

Zagrijati ulje i pržiti luk i češnjak oko dvije minute.

Dodati oljuštenu rajčicu i dobro upržiti, pa dodati sol, papar, peršin i bosiljak.

Pustiti 20 minuta da se kuha na umjerenoj temperaturi uz povremeno miješanje.

Pred sam kraj, ukoliko želite, možete dodati ružmarin, kopar i origano.

Dobar tek!



N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama