Oglas

Recept za brzi ručak: Tagliatelle u umaku od rajčice i češnjaka

tjstetnina, tagliatelle, rajčica, paradajz, umak, ručak
Shutterstock | Shutterstock

Recept za jednostavnu tjesteninu s povrćem.

Oglas

Sastojci:

– 300 g tagliatella

– 2 žlice maslinovog ulja

– 2 čehurice češnjaka

– 400 g pasirane rajčice

– sol i papar, po ukusu

– parmezan

Priprema:

Skuhajte tagliatelle u posoljenoj vodi, osam do 10 minuta.

U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte sitno sjeckan češnjak i pržite ga dok ne omekša, oko jednu minutu.

Dodajte pasiranu rajčicu u tavu s češnjakom, promiješajte i ostavite da se kuha na umjerenoj temperaturi oko 10 minuta.

Procijedite tagliatelle i dodajte ih u umak od rajčice. Promiješajte da se sve lijepo sjedini.

Pospite parmezanom i poslužite.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama