Građani Karamarku na Facebooku: Vi i vaša svita ste promašaj

Vijesti 12. svi 201620:14 > 13. svi 2016 07:46
N1

Facebook zid prvog potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka okrenuo se protiv njega nakon što je objavio da je 'zbog medijskog linča na moju obitelj i mene osobno, donio odluku da se izuzmem iz svih procesa koji podrazumijevaju donošenje bilo kakvih odluka oko INA-e'.

Podsjetimo, napisao je kako se dosad zalagao za povlačenje iz arbitražnih postupaka Republike Hrvatske, ali i mađarske strane te da je na taj način htio “prekinuti promašenu politiku prošle neuspješne Vlade”.

Hrabre riječi za nekoga tko je u vladi koju su u samo par mjeseci ozbiljno išamarali svi bitniji svjetski politicari i mediji.

“Promašaj ste Vi gosp.PRVI potpredsjeniče Vlade i sva ova svita oko Vas, a ovo o “neuspješnoj” Vladi to će se još vidjeti. Ako doživite da i Vas zovu neuspješnom Vladom za Vas će to biti uspjeh. Vi će te,kako stvari stoje, biti Vlada sa najkraćim mandatom, pa će te onda i to moći upisati zlatnim slovima u povijest HDZ-a ! Naravno osim činjenice da ste prvi predsjednik stranke, koja je relativni pobjednik izbora, a da niste postali Premjer. Toliko Vašim “uspjesima” !”

Screenshot

“Gospodine Karamarko ako ste moralan i pošten uz ovakvu aferu (da li ona istinita ili ne nebitno, a zapravo di ima dima ima i vatre) trebali bi dati ostavku na sve političke funkcije u Vladi i HDZ-u, ako ste u pravu i nemate ni Vi niti Vaša supruga prste u ovom svemu, dokažite i vratite se u politiku kao pobjednik i svak će Vas cijenit i poštivati”

Imali smo neuspjesnu vladu i jos neuspjesnijeg premijera, slazem se, ali da li ste vi to uspjesniji?????? Pa gdje vi to onda zivite? Na Marsu???

“Pa bolje napiši zašto je došlo do toga procesa. Da si nešta poduzeo kad je tvoj partijski šef prodavao Inu do sudskog procesa ne bi ni došlo, ali naravno ti nisi ništa znao, držao si glavu u pjesku, a sad si pametan i želiš uštedjeti milijarde Hrvatskoj!”

“Pa ste htjeli uštedjeti Hrvatskoj plaćanje odvjetnika tako što ste uzimali sebi savjetujući njih kako da se sve dogovori na obostrano zadovoljstvo!? Nekako mi sva ta priča nije legla! A da vas nisu otkrili,bi li se i tada “izuzeli”!?”

 “A da se ‘izuzmete’ iz Vlade dok nas ne uništite do kraja?”

“Izuzeli ste se Vi od mozga i naroda davnih dana.”

“Ovome više niti rođena mati ne vjeruje.”

“Kme kme kme…idemo glumit žrtveno janje …možda mi se narod smiluje…”

“Što je pjesnik htio reći?”

“Pošto ostavka?”

“Pošto izdaja?”

“I ovo je GLUPOST nezabilježena, rekao bi moj pok.deda, a stvarno smo narod kao pravo stado da nas bilo koja budala šiša kako joj dođe

Hahahaha. Baš me zanima hoćete li dobiti umanjenu plaću za vrijeme trajanja tog “izuzimanja” od dijela poslova za koji ste plaćeni.

“Ma dajte već jednom objasnite kakve je to savjete o medijima Vaša supruga davala čovjeku zaduženom za političku špijunažu? Koliko je sati potrošila mjesečno za tih 20.000 kn? Dajte mi otkrijte tajnu kako se dobija takav klijent i na osnovi kakvih referenci? Zar nije još prošle godine glasnogovornih mađarske Vlade najavio da će se sve srediti kad se promijeni vlast u Hrvatskoj? Vi se zadnjih 4 mjeseca svim silana trudite oslabiti hrvatsku poziciju. LICEMJER!”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.