Bivši PR-ovac Mosta ponovno po Karamarku

Vijesti 05. lip 201609:30 > 09:34

Sada već bivši PR Mosta Thomas Bauer iz Grizlija oglasio se na Facebooku ponovno 'bockajući' Karamarka. Objavio je fotografiju Karamarka i Mesića uz 'znakovit' natpis preko nje.

Podsjetimo, PR agencija Grizli komunikacije u predizbornoj kampanji je zastupala MOST nezavisnih lista. Pojedini mediji objavili su sinoć “ekskluzivne” dokumente vezane za poslovanje PR agencije Grizli, a koja je brine za imidž MOST-a, za koju čelnici te tvrtke tvrde da su im ukradeni iz automobila 25. svibnja ove godine.

HDZ im je odgovorio na optužbe, a kazali su da su “iznenađeni nemaštovitošću osoba iz PR agencije Grizli”.

“Izbjegavanje istine prebacivanjem krivnje na drugog nikada nije bila previše uspješna metoda, a posebno ne kad se nedostatak maštovitosti u podvaljivanju spinova pokušava nadomjestiti uvredama, govorom mržnje i agresivnom retorikom. Ta komunikacija puno je primjerenija navijačkim tribinama nego političkom prostoru najviše državne razine”, kažu iz HDZ-a.

Grizli komunikacije objavile su u petak da prekidaju suradnju s MOST-om nezavisnih lista. “S Mostom nažalost prekidamo suradnju, iako će nam ti heroji promjena i pokretači bolje Hrvatske uvijek ostati u srcima, a s Tomicom Karamarkom, PR i špijunskim potrčkalima ćemo još neko vrijeme plesat valcer”, napisao je Thomas Bauer. Nešto kasnije glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja rekao je za HRT da je bilo obrnuto – da je MOST “prekinuo” s Grizlijem.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.