"Nije ovo Francuska, nego kninske ulice, trgovi i škole"

Vijesti 18. lip 201613:41 > 13:56
Ivo Cagalj/PIXSELL/arhiva

'Nije ovo Francuska, nego kninske ulice, trgovi i školska dvorišta, a ti opleti, predsjednice o orjunaštvu, opleti o stupovima društva, o moralnim autoritetima, o dušebrižnicima… Opleti predsjednice!', napisao je na Facebooku Brečić, inače član Predsjedništva SDP-a Šibensko-kninske županije.

Uz galeriju fotografija navodi i kako su neke od fotografija koje je objavio prenesene sa stranica župe sv. Ante u Kninu.

“Na njima se vidi kako svećenike ne smeta ta silna pirotehnika, bengalke, pa čak ni alkoholiziranje maturanata na norijadi. Folklor je to na našim ulicama i očito svatko danas drugačije gleda na takvo neprihvatljivo ponašanje.

Nekima je narodno veselje, nekome terorizam, a predsjednici Kolindi Grabar Kitarović čisto politikanstvo jer ona je jučer ušla u predizbornu kampanju za predstojeće prijevremene parlamentarne izbore”, kaže Brečić za Sibenik.in.

Kolinda Grabar Kitarović u petak je nakon divljanja navijača na utakmici hrvatske i češke nogometne reprezentacije, za nered optužila ‘orjunaše’, s lica zemlje davno nestalu organizaciju jugoslavenskih nacionalista čije ime kolokvijalno spominju tek radikalni desničari.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.