FOTO Pogledajte kako je izgledao test kojem se podvrgnuo HDZ-ov Kapulica

Vijesti 04. tra 202213:22 > 13:294 komentara
Izvor: N1

Saborski zastupnik HDZ-a Mario Kapulica danas je na press konferenciji rekao da se podvrgnuo poligrafskom testiranju, nakon optužbi vezanih uz "klub" iz Slovenske 9, a koje je u Točki na tjedan prije dva tjedna iznio Mostov Nikola Grmoja.

“One koji će gledati, pozivam da shvate kako je od mene, nakon višekratno ponavljanih laži, zatraženo da se dragovoljno podvrgnem poligrafskom ispitivanju kako bih dokazao da govorim istinu. Nakon toga obojica smo se obvezali, i Grmoja i ja, uživo pred hrvatskom javnošću, onom koja je za to zainteresirana, da će politiku napustiti i prestati politički djelovati onaj za kojeg se dokaže da laže”, rekao je.

Imamo i rezultate njegova testa.

N1

“Za provedbu poligrafskog ispitivanja i testiranja u svezi kluba u Slovenskoj 9, Zagreb, korišten je test direktne metode u kojem su relevantna pitanja glasila:

VEZANE VIJESTI

– Jeste li ikada ulazili u klub u Slovenskoj 9 u Zagrebu?

– Jeste li prije afere kluba u Slovenskoj 9 u Zagrebu znali za njegovo postojanje?

– Je li vas netko zvao da se s njim nađete u klubu u Slovenskoj 9 u Zagrebu?

Na temelju interpretacije zabilježenih fizioloških reakcija ispitanika na relevantna pitanja nisu zabilježene fiziološke reakcije karakteristične za davanje lažnog odgovora.

Test: Negativan”, stoji u mišljenju nakon poligrafskog testiranja.

Podsjetimo, zastupnik Mosta HDZ-ovca je u TNT-u optužio da je bio gost kontroverznog “kluba” u Slovenskoj ulici, a Kapulica je sve negirao. Dogovorili su da će ići na poligraf.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar