Gost Točke na tjedan je predsjednički kandidat Miro Bulj

Vijesti 18. lis 202416:30 0 komentara
TNT plakat
N1

Narodni čovik, narodni predsjednik - s tim motivima Miro Bulj kreće u predsjedničku utrku. Kakve su mu šanse u poplavi desnih kandidata, bi li i kako kao predsjednik realizirao svoju ideju o slanju vojske na granicu i osnivanju seoskih straža, na koji bi način postavio odnose u regiji, zaoštrava li predizborno retoriku prema Srbiji, kako bi kao Predsjednik surađivao s premijerom Plenkovićem?

Gost intervjua tjedna Točke na tjedan je Miro Bulj, gradonačelnik Sinja, predsjednički kandidat i saborski zastupnik MOST-a.

Uživo ćemo biti u Šibeniku na izbornom saboru HDZ-a koji bira šire vodstvo.

U TNT-u razgovaramo o inflaciji i tome zašto je skupo domaće voće. Na Međunarodni dan jabuka gost će nam biti predsjednik Hrvatske voćarske zajednice Branimir Markota.

Ovoga tjedna predstavljena je vladina Nacionalna stambena politika. Dio sređivanja stanja u stanovanju svakako je i izmjena Zakona o upravljanju i održavanju zgrada koji je izazvao niz reakcija. O dobrim i lošim stranama zakona koji donosi puno promjena za stanovnike višestambenih zgrada, posebno u velikim gradovima, za TNT govore Zdravko Vladanović iz Udruge predstavnika suvlasnika stambenih zgrada Grada Zagreba te Milivoj Kisić, vlasnik tvrtki za upravljanje zgradama.

Bivši ministar financija Zdravko Marić novi je predsjednik Hrvatskog teniskog saveza. Za TNT govori o planovima u HTS-u ali i o tome – nedostaje li mu politika.

Donosimo i još jednu tešku priču iz Metkovića gdje su Luki, šestogodišnjaku s autizmom, nakon dvije godine odbijenica dozvolili upis u vrtić – ali samo na pola sata, tri puta u tjednu.

Za TNT govore Lukina majka Jelena Vlahović, ravnateljica vrtića Julijana Bebić i pravobranitelj za osobe s invaliditetom Darijo Jurišić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!