Mile Kekin o supruzinoj kandidaturi za predsjednicu: Nisam vidoviti, ali sam Milan i to trenutno jako ponosni

Vijesti 11. ruj 202414:47 0 komentara
Ivana Kekin i Mile Kekin sjede na stepenicama
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Ivana Kekin objavila je kandidaturu za predsjednicu Republike i učinila supruga Milu Kekina, najpoznatijem kao frontmenu Hladnog piva, izrazito ponosnim.

Iako se ne oglašava često na društvenim mrežama oko privatnih stvari i privatnog života, ovaj put učinio je iznimku.

“Politika me u životu uvijek pratila u stopu.” Napisao sam to davne 1998. Kad smo se upoznali bila je tek studentica medicine, a sada se kandidirala za predsjednicu Republike”, napisao je Kekin i nastavio:

“Ne, nije me iznenadila. Znam je predobro. Rijetko navečer gledamo televiziju. Njoj se od toga spava pa radije polemiziramo o svemu i svačemu. Ne, nisam vidoviti, ali sam Milan i to trenutno jedan jako ponosni.”

Inače, Kekin sebe naziva kandidatkinjom zelene ljevice, uvjerena je da može u drugi krug i da će građani podržati njenu borbu za socijalnu državu. Naravno, iza nje je Možemo!, čiju punu podršku uživa. Da će upravo Kekin biti uzdanica Možemo za Pantovčak nagađalo se još od EU izbora kada ju je stranka postavila na zadnje mjesto na listi za Europski parlament. I iako je osvojila najviše preferencijskih glasova mandat je prepustila kolegi iz stranke Gordanu Bosancu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!