Oglasio se Carpe Diem: Više ne organiziramo partije na Paklinskim otocima

Vijesti 10. kol 202408:20 0 komentara
Carpe Diem
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Poznati hvarski klub Carpe Diem više ne radi partije na Paklinskim otocima, napisali su u priopćenju na Facebooku.

“Obavještavamo vas da zbog važećih zakonskih propisa koji ograničavaju razinu buke u ugostiteljskim objektima, do daljnjeg nismo u mogućnosti održavati prethodno najavljene noćne programe na plaži Carpe Diem. Iskreno žalimo zbog ove situacije i ispričavamo se. Carpe Diem će poštovati zakon i zakonske smjernice te bez promjena nastaviti s dnevnim programom.

Dok čekamo razumno rješenje ovog problema, želimo naglasiti da je naš jedini cilj pružiti vrhunsku uslugu našim gostima. Važno je naglasiti da ova odluka usred sezone ima ozbiljan utjecaj na naše poslovanje, zaposlenike i lokalno gospodarstvo, dovodeći u pitanje značajna ulaganja u pripremu sezone, unaprijed dogovorene međunarodne nastupe i izravno i neizravno zapošljavanje 300 ljudi u špici sezone.

Godinama se kao ugostitelji zalažemo za usklađivanje zakonskih propisa sa stvarnim potrebama turističke ponude i potražnje. Ako Hvar želi držati korak s trendovima u modernom turizmu, lokalne vlasti, zakonodavci i ugostitelji moraju pronaći zajednički jezik kako ne bi razočarali desetke tisuća turista koji posjećuju upravo zbog ponude i usluga koje pružaju mnogi slični objekti u Hvaru i Hvaru. Paklinski otoci.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!