Pijani policajac bijesnim Audijem skrivio nesreću na autocesti, nekoliko osoba teško ozlijeđeno

Vijesti 25. lis 202311:18 0 komentara
Ivica Galovic/PIXSELL / Audi / Ilustracija

Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama dogodila se došlo 20.listopada oko 3.40 sati na autocesti A3, kod Gornje Vrbe.

Kako je navedeno u policijskom izvješću prometna nesreća se dogodila u kojoj su teško ozlijeđeni svi sudionici prometne nesreće, a kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Prema neslužbenim informacijama portala SBonline, prometnu nesreću je skrivio 40-godišnji policijski službenik Policijske uprave vukovarsko srijemske sa privatnim, vlastitim, “skupocjenim“ vozilom Audi RS 7. Riječ je o modelu od 600 KS čija vrijednost starta od 130.000 eura naviše.

Prema potvrđenim informacijama iz Policijske uprave brodsko-posavske, u dobivenom izvješću, navodi se kako je 40-godišnjak bio pod utjecajem alkohola kod kojeg je izmjerena koncentracija od 1,65 promila.

Do nesreće je došlo kada je 60-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka od istoka u smjeru zapada, a iza njega se u istom smjeru kretao Audi hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazio 41-godišnjak. Prilikom vožnje 40-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza vozila kojim je upravljao 60-godišnjak, pri čemu je došlo do udara u stražnji dio automobila i slijetanja oba vozila s kolnika na travnatu površinu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!