Policija na Inmusicu naplatila 21.000 eura kazni: Pronašla drogu kod 66 posjetitelja

Vijesti 28. lip 202416:40 0 komentara
Neva Zganec/PIXSELL

Zagrebačka policija izvijestila je da je kod 66 posjetitelja trodnevnog glazbenog festivala Inmusic pronašla drogu i odmah im naplatila novčane kazne od oko 21.000 eura.

Prvog dana festivala, 24. lipnja, policija je pronašla drogu kod 18 posjetitelja u dobi između 21 i 56 godina, od čega 13 muškaraca i pet žena.

Kod njih su pronađena dva paketića s amfetaminom, jedan paketić s kokainom, četiri paketića s konopljom, 18 smotki marihuane i dva paketića ispunjena drogom MDMA. Policajci su im izdali 17 prekršajnih naloga, jedna je osoba dovedena na nadležni Prekršajni sud u Zagrebu, a uz to, sankcionirana je i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Drugog dana festivala, u noći s 25. na 26 lipnja, policija je pronašla drogu kod 25 posjetitelja u dobi od 25 i 58 godina, od čega 18 muškaraca i sedam žena.

Kod njih su pronađena dva paketića amfetamina, četiri paketića s kokainom, pet s marihuanom, 20 smotki marihuane, tri tablete MDMA i dva grumena hašiša. Policija je izdala 24 prekršajna naloga, s time da je jedna osoba dovedena na Prekršajni sud u Zagrebu te je uz prekršaj vezan za droge sankcionirana i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Zaključno, u večernjim i ranojutarnjim satima sa 26. na 27. lipnja, policija je s drogom zatekla 23 osobe u dobi između 21 i 49 godina, od čega 18 muškaraca i pet žena.

Kod njih je ukupno pronađeno 29 smotki s marihuanom te jedan paketić ispunjen drogom MDMA. Na mjestu događaja izdana su 23 prekršajna naloga, dodala je policija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!