Ubojica Bulj izašao je iz zatvora. Po njega došao čovjek s maskom u kombiju bez tablica

Vijesti 10. tra 202410:45 0 komentara

Nakon odsluženja 22 godine kazne za ubojstvo 16-godišnje Anđele Bešlić jutros je oko 9 sati na slobodu izašao Ivan Bulj.

Po njega je došao muškarac s maskom preko lica i u kombiju bez registarskih oznaka.

Bulj je osuđen na 27 godina zbog ubojstva Anđele Bešlić, no Vrhovni sud kaznu je smanjio na 22 godine. Više puta je tražio ranije uvjetno otpuštanje iz zatvora, ali mu to nije odobreno.

Bulj je većinu svoje kazne odslužio u strogom zatvoru u Glini. Početkom prošle godine prebačen je u kaznionicu poluotvorenog tipa u Turopolju, što je dio priprema za njegov otpust.

Sanjin Strukic / Pixsell

Dao izjavu nakon izlaska iz zatvora, kaže da je nevin

Bulj je nakon izlaska iz zatvora dao izjavu. Kaže da je nevin 22 godine u zatvoru. “Svakako ću se vratiti u Sinju. Ne kroz idućih par dana, moram konsolidirati svoje zdravstveno stanje, financije, vozački ispit i neke druge stvari.  Sinja se nikad nisam odrekao, kuće se nikad nisam odrekao, vratit ću se u Sinj”, rekao je Bulj.

Sanjin Strukic/PIXSELL

Upitan je što kaže na izjave oca Anđele Bešlić koji je kazao da ga ne želi vidjeti.  “Ja sam izrazio sućut više puta. Kako u hotelu Alkar u Sinju, tako i na sudu u Splitu. Ja sam ispravan. Kazneno djelo teškog ubojstva pokojne Anđele Bešlić nisam počinio”, rekao je.

“Pitajte sudove zašto sam u zatvoru 22 godine”, rekao je. “22 godine sam nedužan u hrvatskim zatvorima. Uvijek sam na sudu odgovarao na sva pitanja. Nikad nisam krio lice fasciklom, jaknom, košuljom ili nečim drugim”, rekao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!