Oglas

Recept za najhrskaviji pečeni krumpir: Ima samo dva sastojka!

author
N1 Info
04. kol. 2022. 07:46
>
08:08
Unsplash_krumpiri, krumpir
Photo by <a href="https://unsplash.com/@enginakyurt?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">engin akyurt</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/potatos?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a> | Engin Akyurt/Unsplash

Kada se priprema pečeni krumpir, svatko ima svoju metodu za postizanje hrskavosti. Ako ih previše kuhate, omekšat će kao da je riječ o pire krumpiru, a ako ih ne začinite dovoljno, okus neće biti dobar, ali ne i ovom metodom. Kuhar Justin Taylor otkrio je svoj recept za savršeni pečeni krumpir, a potrebna su mu samo dva sastojka, prenosi mirror.co.uk.

Oglas

Na svojim društvenim mrežama podijelio je fotografiju pečenih krumpira, a uz nju objavio recept za dobivanje hrskavog priloga. Sve što je potrebno jest dodati dva sastojka – senf i med.

Sastojci:

- krumpir
- dvije žličice senfa
- četiri žličice meda
- sol i papar

Priprema:

U jednoj posudi pomiješajte senf i papar, ovisno o začinima koje volite. Dodajte med i sve zajedno dobro pomiješajte. Zagrijte posudu za pečenje s malo ulja, dvije žličice maslaca i soli. Krumpir pomiješajte s polovicom smjese senfa i soli, a zatim ga stavite u posudu za pečenje i stavite ga peći. Dvadeset minuta prije kraja pečenje, dodajte ostatak smjese i nastavite peći. Za bolji okus možete dodavati smjesu svakih pet minuta, prenosi Večernji list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama