Ukusan obrok od ribe i povrća.
Sastojci:
– 8 manjih odrezaka soma
– 1 veći crveni luk
– slatka mljevena paprika
– oštro brašno
– sol, papar
– nasjeckani list peršina
– 1 limun
Priprema:
Oštrom brašnu dodajte mljevenu papriku.
Ribu začinite, uvaljajte u tako pripremljeno brašno i ispržite.
Možete koristiti i druge vrste ribe na ovaj način, poput pastrve, šarana i oslića.
Kolutove luka uvaljajte također u mješavinu brašna i mljevene paprike i propržite.
Ribu stavite na tanjur, zatim stavite kolutove prženog luka, nasjeckani peršin, a sa strane obavezno stavite limun izrezan na četvrtine.
Ukoliko želite, možete dodati i kuhano povrće, primjerice krumpir.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!