Domaći Ferrero Rosher.
Sastojci:
– 300 g lješnjaka
– 250 g oblatni sa lješnjacima
– 150 g čokolade
– 100 g vrhnja
– 250 g eurokrema
– 250 g margarina
Čokoladna glazura:
– 200 g čokolade
– 4 žlice ulja
Priprema:
Čokoladu, eurokrem i margarin otopiti na pari.
Izmrvite napolitanke u veću zdjelu.
Oblatne pomiješati sa prženim i nasjeckanim lješnjacima.
Otopljene sastojke preliti preko oblatni i lješnjaka, te nastaviti miješati kuhačom.
Smjesu stavite u hladnjak da se ohladi oko sat vremena.
Čokoladu za glazuru otopiti sa uljem na pari.
Ohlađenu smjesu grabiti žlicom i praviti kuglice među dlanovima.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!