Paprike punjene s dvije vrste sira iz pećnice.
Sastojci
– 500 g kravljeg sira
– 100 g gorgonzole
– 4 crvene paprike
– 1 jaje
– 1 žlica suhog biljnog začina
– 2 žlice maslinovog ulja
– sol
Priprema
Cijele paprike prokuhajte oko pet minuta u blago posoljenoj vodi pa odmah ohladite hladnom vodom. Presijecite ih po dužini i očistite od sjemenki.
Mikserom dobro izmiješajte svež kravlji sir s jajetom, gorgonzolom isječenom na kockice i suhim biljnim začinom.
Rasporedite sir u polovice paprika i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu pa pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 20 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare