Oglas

Recept: Zapečena jaja s feta sirom i rajčicama

author
Coolinarika
15. sij. 2021. 11:52
>
11:53
omlet, jaja, ručak, doručak, obrok, hrana
shutterstock | shutterstock

Ovaj ukusni doručak može se pripremiti i u tavi i u pećnici.

Oglas

Sastojci:

– 3 jaja

– 2 rajčice, nasjeckane na kocke

– 100 g feta sira, grubo mrvljenog

– bosiljak

– morska sol

– papar

– maslinovo ulje

Priprema:

Pećnicu zagrijati na 200 stupnjeva.

Na malo zagrijanog maslinovog ulja propržiti sjeckane, blago posoljene i bosiljkom posute rajčice, da ispari suvišna tekućina, pa ih staviti u vatrostalnu posudu.

Preko paradajza posuti mrvljeni feta sir i izliti jaja.

Posoliti, popariti i zapeći oko 20 minuta u zagrijanoj pećnici.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama