Bandić Vatrenima: Znam da poraz boli, bili ste bolji tim

Vijesti 26. lip 201610:40 > 10:40
PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poslao je poruku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, nakon što su u utakmici u subotu u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj, izgubili od reprezentacije Portugala i napustili natjecanje.

“Znam da boli ovaj poraz u zadnjim minutama nastavka utakmice, pogotovo zato što ste i na ovoj utakmici bili bolji tim i što smo vas, zbog vaše igre, znanja i srčanosti već vidjeli u četvrtfinalu. Ali i najbolji mogu izgubiti, a kada izgube na način na koji se to dogodilo sinoć, kada ostave srce na terenu, kada ginu za tim i jedan za drugoga, kad osim sjajne igre na cijelom turniru demonstriraju takav duh i zajedništvo – onda taj poraz nema okus gorčine i samo je epizoda do novih velikih utakmica i novih pobjeda. Glavu gore Vatreni i samo ostanite ovakvi kakvi ste bili do sada, jer to je garancija da ćemo uskoro, uz malo sreće, zajedno slaviti vaše nove uspjehe”, napisao je Bandić.

Podsjetimo, Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale EURA, u susretu osmine finala u Lensu je izgubila od Portugala sa 0-1 (0-0, 0-0) nakon produžetka. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ricardo Quaresma u 117. minuti.

Više pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.