Milanović želi debatu samo ako sudjeluje i predsjednica

Vijesti 09. pro 201912:56 > 15:42
N1

N1 je za ove predsjedničke izbore odlučio dati priliku predsjedničkim kandidatima da, u različitim formatima, predstave sebe i programe u našem programu.

Sudjelovanje u našoj debati, koja se snima u petak poslijepodne, odmah je potvrdio Mislav Kolakušić.

Iz stožera aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović urednici TNT-a Nataši Božić odgovorili su da neće doći zbog obveza u kampanji zbog kojih im ne odgovara termin naše debate.

I dalje čekamo odgovore iz stožera Miroslava Škore. Škoro, kao i Zoran Milanović, su dosad više puta govorili da ne bježe od sučeljavanja.

Iz stožera Zorana Milanovića javljaju kako se “predsjednički kandidat Zoran Milanović već mjesecima javno i jasno zalaže za debatu predsjedničkih kandidata. Smatra da je debatu već trebalo održati, da je potrebna i važna, ali samo debata u kojoj će sudjelovati predsjednica države koja je kandidatkinja na izborima”.

Do sada su se u Pressingusučelili Anto Đapić i Katarina Peović, dok su svoje stavove u TNT-uu nedjelju sučelili Nedjeljko Babić, Dejan Kovač i Dalija Orešković.

U utrku za Pantovčak kreće 11 kandidata, a to su Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Dario Juričan, Dejan Kovač, Katarina Peović, Dalija Orešković, Ivan Pernar, Anto Đapić te Nedjeljko Babić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram