"Nevjerojatno je da ovako blizu sučeljavanja još uvijek nema potvrde stožera"

Vijesti 27. pro 201911:12 > 11:24
N1

Urednica Točke na tjedan N1 Televizije Nataša Božić bila je gošća N1 Studija uživo.

N1 televizija još je prošlog tjedna poslala pozive Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću na sučeljavanje koje bi se trebalo održati danas u 14:30 sati u studiju N1 televizije, a u cijelosti bi bilo emitirano u Točki na tjedan u nedjelju, 29. prosinca. 

“Unatoč kontaktima koje imamo sa stožerima, mi nešto manje od četiri sata do sučeljavanja nemamo informacije od stožera hoće li se uopće pojaviti”, rekla je Božić. 

VEZANE VIJESTI

“Mislim da je utrka vrlo tijesna i malo mi je nevjerojatna činjenica da su oba kandidata najavljivala debate, a sada nisu pristali na sučeljavanje na na najjačem informativnom kanalu. Ostaje svega četiri ili pet dana za pravu kampanju. Mislim da oba stožera kalkuliraju koliko će se pojavljivati u medijima”, dodaje. 

Božić je istaknula kako će, ukoliko se pojavi samo jedan od kandidata, njemu pružiti prostor, a s druge strane će ostati prazna stolica, kao što je to i praksa u demokratskim društvima. 

“Nevjerojatno je da ovako blizu sučeljavanja još uvijek nema odgovora. Mi ostajemo otvoreni za sučeljavanje i u drugim terminima”, kazala je Božić. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.