Anušić: Važno je da u Europskom parlamentu imamo svoje ljude

Vijesti 04. lip 202414:21 1 komentar
Davor Javorovic/PIXSELL

Predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i predsjednik osječkog HDZ-a, gradonačelnik toga grada Ivan Radić pozvali su u utorak građane da izađu na nedjeljne EU izbore te podrže kandidate HDZ-a "jer njihov izbor jamči kontinuitet daljnjeg razvoja Osijeka".

“Bitno je to jer nije svejedno tko će od hrvatskih zastupnika sjediti u Europskom parlamentu”, kazao je na konferenciji za novinare Anušić.

Naveo je i kako je na području Osječko-baranjske županije do sada realizirano projekata u vrijednosti milijardu, dok području slavonskih županija ukupna ulaganja premašuju tri milijarde eura.

Po njegovim riječima, najveći dio tih ulaganja su novci iz EU fondova.

“I radi kontinuiteta tih ulaganja je važno da u Europskom parlamentu i Europskoj komisiji imamo svoje ljude, ljude koji će nastaviti raditi u interesu Republike Hrvatske i svih onih projekata koje provodimo i planiramo”, poručio je Anušić.

Predsjednik osječkog HDZ-a i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić kazao je kako ulaganja iz EU fondova jamče daljnji razvoj Osijeka u kojem se trenutačno provode projekti vrijedni oko 350 milijuna eura.

“Pozivam stoga građane grada Osijeka da izađu u nedjelju na EU izbore i daju glas kandidatima HDZ-a, čiji izbor jamči kontinuitet daljnjeg razvoja Osijeka”, rekao je Ivan Radić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare