Primorac kaže da Milanović mora otići zbog Hrvatske: “Nije li vam čudno njegovo ponašanje?”

Vijesti 12. lis 202413:36 0 komentara
dragan primorac
N1 / Ivan Hrstić

Dragan Primorac u subotu je u izjavi za medije, nakon predstavljanja županijskim organizacijama HDZ-a, oštro osudio predsjednika Milanovića ocijenivši kako je njegovo "očito svrstavanje" na stranu Rusije, "čudno".

“Nije li vam čudno?”

Dragan Primorac je oštro osudio predsjednika Republike Zorana Milanovića ustanovivši kako je njegovo očito svrstavanje na stranu Rusije “čudno”.

“Ako malo bolje pogledate što se događa od početka rata u Ukrajini, nije li vam čudno njegovo ponašanje i njegovo očito svrstavanje na stranu Rusije? U niti jednom trenutku nije osudio ono što se događa u Ukrajini iako je Hrvatska platila ogromnu cijenu u Domovinskom ratu. Nije li vam čudno”, pitao je.

Dodao je i kako, ako dođe do dokazivanja navodne ruske financijske potpore za Zorana Milanovića, bi moglo doći do dalekosežnih posljedica.

“Njegova proruska orijentacija”

“Ako se tako nešto dokaže da je istinito onda će posljedice za Hrvatsku biti dalekosežne i puno veće od njegovog kompletnog nečinjenja u zadnjih pet godina”, rekao je Primorac iako dokaze za to navodno financiranje, nije imao.

“Idemo pogledati dokaze, dokazi se skupljaju. Ja u to ne ulazim. Nije li čudno njegovo ponašanje koje je suprotno od svih saveznika i njegova proruska orijentacija”, dodao je,

Osvrćući se na navode o potencijalnom podnošenju zahtjeva za opoziv Milanovića, Primorac je ustvrdio kako će “njega sigurno opozvati hrvatski narod.”

Komentirajući summit u Dubrovniku, Primorac se nije dotaknuo teme posjeta Aleksandra Vučića, nego je ustanovio da je “pitanje nacionalne sigurnosti Hrvatske, ugroženo.”

Za kraj je naglasio kako Milanović “mora otići zbog Hrvatske”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!