IKEA povlači određene punjače, odmah ih prestanite koristiti!

Vijesti 17. srp 202408:12 0 komentara
IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara.
IKEA

IKEA povlači određene prijenosne punjače zbog opasnosti od požara.

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju VARMFRONT prijenosni punjač od 10 000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma (YYWW) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili VARMFRONT prijenosni punjač od 5 200 mAh (broj modela E2037) s oznakom datuma (YYWW) 2318, 2319 ili 2322, da ga odmah prestanu upotrebljavati i jave se tvrtki IKEA kako bi dobili zamjenski proizvod ili puni povrat novca.

IKEA proizvodi razvijeni su uz strogi program procjene rizika i detaljno testirani kako bi se osiguralo da mogu izdržati izazovan test svakodnevnog života kod kuće te da su u skladu s važećim zahtjevima i propisima na svim tržištima na kojima IKEA posluje.

IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara.
ikea

Unatoč tome, primijetili smo da određeni VARMFRONT prijenosni punjači mogu predstavljati opasnost od požara zbog greške u proizvodnji. Ova greška je izolirana za jedinice s prethodno spomenutim oznakama datuma. Stoga se ovi VARMFRONT prijenosni punjači povlače. Kupci koji posjeduju takav proizvod trebaju ga odmah prestati koristiti i kontaktirati tvrtku IKEA kako bi dobili zamjenski proizvod ili puni povrat novca, navode iz trgovine.

VARMFRONT prijenosni punjači s drugim oznakama datuma nisu obuhvaćeni ovim povlačenjem.

VARMFRONT prijenosni punjači sa zahvaćenim oznakama datuma mogu se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA i tako ostvariti zamjenu proizvoda ili povrat cjelokupnog iznosa. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

Više informacija kupci mogu pronaći na www.IKEA.hr ili se mogu javiti tvrtki IKEA na broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!