Voditeljica Bulja pitala gdje se susreće s rodnom ideologijom. Evo što je odgovorio

Vijesti 20. lis 202414:44 0 komentara

Gradonačelnik Sinja, predsjednički kandidat i saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj bio je gost intervjua Točke na tjedan kod naše Nataše Božić.

Pri objavi kandidature za predsjednika RH u Saboru, Bulj je odmah najavio pet referenduma.

“Imat ću 5 referenduma: slanje vojske na granicu, a nikako na tuđa ratišta – neka premijer i predsjednik uzmu pušku i idu tamo. Zaustavit ćemo porez na nekretnine i pljačku građana. Raspisat ćemo referendum o porijeklu imovine. Treći, zabranit ćemo javno financiranje svih medija i organizacija koje ne poštuju deklaraciju o Domovinskom ratu, dosta nam je više srpskoga sveta. Četvrti, ograničit ćemo mandat manjinskim zastupnicima. Peti će izazvati buru u javnost, nametanje rodne ideologije i zato nam je taj referendum važan – zabrana rodne ideologije u školama i vrtićima”, najavio je Bulj tako početkom ovog mjeseca.

Naša voditeljica ga je upitala o rodnoj ideologiji. Na pitanje koji je njegov osobni doticaj s rodnom ideologijom, rekao je:

“Protiv sam da se rodna ideologija uvodi u vrtiće i škole. Neprihvatljivo mi je da se u vrtićima i školama uvodi rodna ideologija. Meni je moj prijatelj prije 4-5 godina rekao da mu je dijete došlo sa slikovnicom, tata i tata i djeca, zašto bi se to forsiralo?”, kazao je Bulj.

“To je slikovnicama, a gdje je u školama?”, pitala je naša voditeljica, a Bulj odgovara:

“Pa u sportu vam je rodna ideologija!”

“Rodne ideologije se guraju i forsiraju, tradicionalne vrijednosti koje imamo su bitne i trebamo ih zaštititi”, rekao je Bulj.

Više pogledajte u videu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!