Nasilnog učenika zbog kojeg se ispisao cijeli razred prebacit će u drugu školu

Vijesti 09. ruj 202416:33 0 komentara
Lovro Domitrovic/PIXSELL

Nakon što se cijeli razred odlučio ispisati iz škole zbog jednog nasilnog učenika, sada je došlo do obrata.

Učenik (9) zbog kojeg se cijeli jedan razred odlučio ispisati iz zagrebačke Osnovne škole Miroslav Krleža ipak će promijeniti školu, piše Index.

“Dogovoreno je da će roditelji učenika zatražiti premještaj u drugu osnovnu školu, zahtjev će predati sutra ujutro, obavljen je razgovor s ravnateljem škole u koju učenik treba prijeći. Stručna služba škole će sa savjetnicima Agencije za odgoj i obrazovanje pripremiti prelazak i pratiti socijalizaciju učenika u novoj sredini. Gradski ured će izdati sva potrebna rješenja za učenika iz svoje nadležnosti koja su potrebna za nastavak školovanja”, naveli su iz Ministarstva, dodajući da je sastanak održan s predstavnicima Gradskog ureda, AZOO-a, ravnateljice OŠ Miroslav Krleža i roditeljima učenika vezano za problem u OŠ Miroslav Krleža.

Iz Ministarstva nisu odgovorili što je sad s njegovim kolegama iz razreda, koji su se već ispisali iz škole, tj. hoće li se oni vratiti u školu. Radilo se o razredu od 16 učenika, a uz spomenutog učenika, neslužbeno doznaje Index, tu je trebalo ostati samo još jedno dijete.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!