Novost iz Zagrebačkog holdinga: Evo kakav račun možete dobiti

Vijesti 05. lip 202411:04 0 komentara
Davorin Visnjic/PIXSELL

Zagrebački holding pozvao je korisnike da aktiviraju uslugu zaprimanja jedinstvene uplatnice elektroničkim putem, na svoje adrese elektroničke pošte,

Otvaranjem mogućnosti elektroničke dostave računa korisnicima, Zagrebački holding nastavlja unaprjeđenje svojih usluga i poboljšanje kvalitete korisničkog iskustva uz stalnu brigu o zaštiti okoliša.

Od veljače 2024., za primanje uplatnica elektroničkom poštom prijavilo se više od 11 tisuća korisnika.

Ovom uslugom korisnicima je omogućen izbor načina dostave računa putem e-maila, u PDF formatu, a korisnici koji odaberu ovu opciju više neće zaprimati tiskani račun putem pošte, već isključivo u digitalnom obliku.

Na svakoj tiskanoj jedinstvenoj uplatnici Zagrebačkog holdinga nalazi se QR kod, a za odabir opcije primanja jedinstvene uplatnice elektroničkim putem, korisnici ga trebaju učitati te u ponuđeni obrazac upisati adresu elektroničke pošte na koju žele primati uplatnicu u PDF formatu.

Pri tome je potrebno skenirati QR kod koji je otisnut na posljednjem izdanom računu, a korisnici koji prijave e-mail adresu do 18. dana u aktualnom mjesecu, već od idućeg mjeseca počinju primati jedinstvenu uplatnicu u elektroničkom obliku. Korisnici mogu promijeniti prijavljenu e-mail adresu ponovnim skeniranjem QR koda sa zadnjeg izdanog računa.

Račun u PDF formatu za usluge Zagrebačkog holdinga ima istu pravnu vrijednost kao i tiskani račun koji dolazi poštom.

Za sve dodatne informacije ili pomoć pri aktivaciji ove usluge, pozivali su korisnike da ih kontaktiraju putem telefona 072 500 400 i e-maila [email protected] ili dolaskom u poslovnice Holding centara, Ulica grada Vukovara 41 i Dubečka 2, izvijestili su iz Holdinga.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!