Oglasio se Bartulica: Kako sam mogao podići veliki kredit? Imam prijatelja sudužnika…

Vijesti 04. lip 202412:46 4 komentara
Patrik Macek/Pixsell

Zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica kupio je kuću na tri etaže i vrt na otoku Prviću u prosincu prošle godine za 300.000 eura, javlja Index koji je došao do Ugovora o kreditu, prema kojem je vidljivo da je Bartulica prošle godine podigao novi kredit od 270 tisuća eura kod Zagrebačke banke, a da mu mjesečna rata iznosi 2351,43 eura.

Kako je objavio Index, Bartulica već ima kredit na 30 godina od 270 tisuća eura koji je podigao 2013. za koji plaća 1211 eura. On i supruga zajedno mjesečno uprihode oko 3600 eura, a samo na kredite im ode 3562 eura…

Dakle, kad se poplaćaju krediti, Bartulica i supruga mjesečno ostanu na 38 eura. Sad se o tome svemu na društvenim mrežama oglasio i sam Bartulica.

“Postao sam vlasnik kuće na Prviću u siječnju ove godine i imam zakonsku obavezu staviti je u imovinsku karticu do kraja 2024. godine. Kako sam mogao podići veliki kredit s obzirom na moja i ženina primanja? Tako da imam sudužnika koji mi je dugogodišnji prijatelj. Standardna bankarska procedura”, napisao je Bartulica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare