Opet pukla cijev u Zagrebu, tri velika kvarta ostala bez tople vode

Vijesti 10. ruj 202409:10 0 komentara
Emica Elvedji / Pixsell / ilustracija

Danas, 10. rujna 2024. tijekom noći došlo je do puknuća vrelovodne cijevi u Ulici Poljski put I. kod kućnog broja 49, uslijed čega je privremeno obustavljena isporuka tople vode za sve krajnje kupce HEP-Toplinarstva u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice, javlja HEP Toplinarstvo.

Radnici HEP-Toplinarstva su pristupili hitnoj sanaciji puknuća, a normalizacija isporuke tople vode očekuje se danas u kasnim večernjih satima.

Predmetna dionica vrelovoda na kojoj je došlo do puknuća nije bila u obuhvatu radova revitalizacije vrelovodne mreže koji su se provodili u sklopu projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba“, međutim, ista je u planu potpune zamjene u sljedećem razdoblju provođenja revitalizacije. Razlozi puknuća predmetnog vrelovoda su starost vrelovodne mreže i korozija cijevi, javljaju iz HEP Toplinarstva.

“Radnici HEP Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće vrelovoda sanira u što kraćem roku te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje za vrijeme trajanja radova”, priopćeno je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!