Francuski mediji: Otac Barbare Matić uhićen u Parizu, prisilno je poljubio volonterku?

Vijesti 01. kol 202420:17 > 21:25 0 komentara
Francuski mediji: Otac Barbare Matić uhićen u Parizu, prisilno je poljubio volonterku?
Nir Elias / POOL / AFP / ilustracija

Otac zlatne hrvatske džudašice Barbare Matić, koja je u srijedu osvojila naslov olimpijske pobjednice, Boris Matić završio je u pritvoru u četvrtak zbog sumnje za seksualni napad, objavio je francuski internetski portal BFMTV.

Otac naše trofejne džudašice pritvoren je pod sumnjom kako je seksualno napao 24-godišnju volonterku na tribinama dvorane Champs-de-Mars gdje se održavaju džudaška natjecanja.

Mlada je volonterka, koja je zadužena za red na tribinama, prijavila kako ju je otac Barbare Matić prisilno poljubio u usta nakon što je naša džudašica ostvarila pobjedu u četvrtfinalu. Šokirana njegovim ponašanjem, volonterka je odgurnula oca naše predstavnice te je istog časa odlučila podnijeti prijavu protiv njega.

Na osnovu te prijave, pariško tužiteljstvo pokrenulo je istragu zbog seksualnog napada.

No, suprotno pisanju francuskih medija, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač tvrdi da Boris Matić ipak nije uhićen.

“Ono što sa sigurnošću mogu reći da nije bilo nikakvog uhićenja. Francuska policija je sinoć (srijeda, nap. a.) kasno navečer oko 23 sata došla u hotel i uručila gospodinu Matiću, ocu naše zlatne olimpijke, papir u kojem je pisalo u koje vrijeme i u koju postaju se sutradan mora javiti. Dakle, nije bilo uhićenja. Ono što smo uspjeli saznati od gospodina Matića je da se radi o nesporazumu i HOO, dok ne dobije drugačije informacije, ga i takvog tretira”, rekao je za Jutarnji Krajač.

Više čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!