Putnici Croatia Airlinesa čekaju da se posada naspava

Vijesti 01. srp 201711:34 > 11:38
Pixabay

Putnici sa sinoćnjeg leta Croatije Airlines iz Beča za Zagreb još uvijek nisu stigli u glavni grad Hrvatske.

Putnici su još sinoć trebali sletjeti u Zagreb, ali su zbog kvara na avionu završili iza ponoći u bečkom hotelu Intercontinental. No, tek nakon petosatne gnjavaže jer su prvo dva sata čekali u avionu, piše Index.

“Let OU 443 iz Beča zbog kvara u dovodu zraka nije mogao dovesti putnike do Zagreba, nego su nas nakon gotovo pet sati čekanja poslali u hotel. Priča je zanimljiva jer Austrian Airlines koji je naplatio karte pere ruke od svega, tako da smo morali sami organizirati taksije do hotela Intercontinental, kao i za povratak na aerodrom ujutro”, opisala je jedna od putnica te dodala kako su im rekli da je bilo prekasno da im se organizira prijevoz autobusom. “Dobili smo papir na kojem možemo priložiti račun od prijevoza i tražiti Croatiju Airlines da nam vrati novac”, rekla je putnica.

Putnica objašnjava kako nisu dobili nikakvu hranu, samo smještaj u hotelu i četkice za zube što je, tvrdi ona, suprotno europskim standardima.

Jutros su putnici CA trebali napustiti hotel u 7, a za Zagreb su trebali odletjeti u 9.45, no termin je pomaknut već drugi put, trenutačno na 11 sati. Putnicima su to objasnili riječima da se posada morala naspavati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.