Drama na autocesti: Pokušao zapaliti benzinsku postaju, a onda grizao i udarao policajce

Crna kronika 19. kol 202414:18 0 komentara
Benzinska postaja
Pixabay / Ilustracija

Policija je uhitila i prevela u zdravstvenu ustanovu 32-godišnjaka koji je pokušao zapaliti benzinsku postaju kod odmorišta Donja Gračenica, nedaleko Kutine i potom ugrizao policajca koji ga je želio svladati, a njegovog kolegu udario vratima vozila.

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je da je u nedjelju oko 5 sati na autocesti A3, na benzinskoj postaji kod odmorišta Donja Gračenica, 32-godišnjak pokušao izazvati požar “polijevanjem pogonskog goriva po prostoru benzinske postaje koje nije uspio zapaliti”.

“Tijekom postupanja policije pružao je aktivni otpor, kojom prilikom je za ruku ugrizao policijskog službenika, dok je drugog policijskog službenika udario vratima vozila u tijelo”, navode u priopćenju.

No, uz uporabu sredstva prisile je uhićen, nakon čega je prevezen u “odgovarajuću zdravstvenu ustanovu”. U ovom događaju muškarac i jedan policijski službenik su lakše ozlijeđeni, kažu u policiji.

Državnom odvjetništvu policija će 32-godišnjaka prijaviti za dva kaznena djela – dovođenje u opasnost života i imovine, općeopasnom radnjom ili sredstvom te prisila prema službenoj osobi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!