Kad počinje sezona grijanja? Oglasio se HEP

Vijesti 03. lis 202415:16 0 komentara
Radijator i grijanje
Emica Elvedji/PIXSELL

HEP-Toplinarstvo je danas započelo s uključivanjem grijanja za više od 130.000 krajnjih kupaca spojenih na toplinske sustave u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Uključivanje grijanja u svim toplinskim podstanicama trajat će približno tri dana.

“U novoj ogrjevnoj sezoni grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije”, priopćili su u HEP-u pa dodali:

“Iz HEP-Toplinarstva pozivaju manji dio krajnjih kupaca koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.”

Ogrjevna sezona 2024./2025. završit će najkasnije 15. svibnja 2025., a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!