Melissa Bell sa CNN-a gošća N1 i ovogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju!

Vijesti 13. ruj 202410:44 > 10:58 0 komentara
N1

Vrhunska novinarka CNN-a Melissa Bell bit će ekskluzivna gošća N1 na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Bell će sudjelovati na panelu “Snaga i važnost news kanala u doba populizma i lažnih vijesti” koju, povodom 10 godina postojanja organizira regionalna news platforma N1.

Ona će se pridružiti direktorima N1 iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine – Igoru Božiću, Tihomiru Ladišiću, Katji Šerugi i Amiru Zukiću i zajedno će analizirati kako globalni i regionalni mediji mogu održati vjerodostojnost i neovisnost u vremenu kada su pod neviđenim pritiscima.

S gotovo 30 godina iskustva u novinarstvu tijekom kojih je izvještavala s najvažnijih globalnih događaja, ona će pričati o tome kako populistički lideri manipuliraju  informacijama i kako se CNN kao medijski gigant uspijeva oduprijeti valu dezinformacija.

Melissa Bell se pridružila CNN-u 2016. godine, postavši ključna figura u izvještavanju s globalnih događaja od najvećeg značaja. Gledatelje je informirala o najvažnijim događajima u Europi poput francuskih predsjedničkih izbora, pandemije covida, rasta antisemitizma, Brexita, požara u katedrali Notre Dame. Pored toga, vrsna je poznavateljica prilika u Africi, a za izvještavanje s ovog kontinenta je nominirana za prestižnu Emmy nagradu.

U posljednje vrijeme, fokusirala se na izvještavanje iz Ukrajine, mjesecima prateći događanja na terenu. Prije angažmana u CNN-u, Bell je radila kao novinarka za BBC, gdje je sedam godina izvještavala iz Westminstera, učvrstivši svoju reputaciju vrhunske političke novinarke.

N1 je regionalna news platforma koja je počela s radom 2014. godine. Prepoznata je po svom profesionalnom, objektivnom novinarstvu i neovisnom uređivačkom pristupu. Od osnivanja je partner CNN-a, a kroz proslavu 10. rođendana slavi i 10 godine uspješne suradnje s jednom od najvećih medijskih kuća današnjice.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!