
Brzinski ručak nakon dočeka.
Sastojci:
– 1/2 kg tjestenine po izboru
– 2 konzerve tunjevine (komadi)
- 6 kiselih krastavčića
- 150 g kukuruza šećerca ili graška, po izboru
- 3 dl kiselog vrhnja
- 150 g majoneze
- sol, papar
- malo lista peršina
- malo origana
Priprema:
Tjesteninu skuhati, ocijediti i ostaviti da se dobro ohladi.
Dok se kuha tjestenina, napraviti preljev.
Krastavčiće sitno nasjeckati, dodati skuhan i ocijeđen kukuruz, nasjeckan list peršin, malo origana, tunjevinu (ocijeđenu od ulja i malo usitnjenu), sol i papar.
Dodati majonezu i vrhnje, dobro promiješati i preliti preko tjestenine.
Izmešati i prebaciti u posudu za serviranje.
Ukrasiti po želji.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare