Oglas

Recept: Odrezak u umaku od senfa i vina

author
Coolinarika
12. velj. 2021. 09:55
>
11:04
Steak,On,Plate,With,Bottle,Of,Wine,On,Wooden,Background
Shutterstock | Shutterstock

Odlična kombinacija okusa.

Oglas

Sastojci:

– 600 g odrezaka (teletina, svinjetina ili piletina)

– 50 g maslaca

– 2 žlice senfa

– 1 čaša crvenog vina

– 200 ml vrhnja za kuhanje

– malo soli

Priprema:

Šnicle istući batom za meso i posoliti.

Na maslacu popržiti odreske da porumene i dobiju lijepu boju.

Zatim ih izvaditi, pa u posudu u kojoj ste pržili šnicle stavite senf, čašu crvenog vina i vrhnje za kuhanje.

Dobro promiješajte da se umak ujednači, pa vratiti odreske, da se sve zajedno još malo prokuha.

Umjesto crvenog vina možete dodati bijelo, tada će umak biti svjetliji.

Dobar tek!





N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.






N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.




N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama