Odlična kombinacija sastojaka.
Sastojci:
– 250 g tjestenine
– špinat ako je zamrznut – 1 pakiranje
– 1/2 kocke kokošje juhe
– 1 glavica crvenog luka
– 1 čehurica češnjaka
– maslinovo ulje
– 1 dl bijelog vina
– sjeckani peršin
– sol, papar
I još…
– parmezan
Priprema:
Skuhati i procijediti tjesteninu.
Crveni luk izrezati na kolutove, a češnjak zgnječiti. Maslinovim uljem prekriti dno tave i ostaviti da se zagrije.
U tavi izdinstati luk, a zatim dodati češnjak.
Nakon jedne minute sve preliti bijelim vinom i ostaviti kuhati nekoliko minuta. Zatim dodati špinat.
Ako koristite svježi, kratko ga prokuhajte pa ga tek onda dodajte luku.
U jedan decilitar vode razmutiti pola kocke za juhu pa preliti preko svega. Dodati sol, papar i sjeckani peršin, pa kuhati dok se sve ne sjedini.
Dodati tjesteninu u tavu i promiješati.
Staviti u tanjure i posuti parmezanom.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!