Slučaj Agrokor: Lažu i muljaju sve strane!

Vijesti 28. ruj 201708:49 > 08:57
N1

Tko laže, upitan je naš gost Novog dana, novinar Expressa Boris Rašeta, kad je u pitanju Agrokor, njegovo poslovanje, optužbe koje na blogu objavljuje Ivica Todorić te izjave koje o tome daju prozvani.

‘U ovom slučaju muljaju i lažu sve zainteresirane strane. Gledajući zadnju Todorićevu objavu potražio sam izjave ruskog veleposlanika Anvara Azimova s početka godine, pa kad to spojim s izjavama Bože Petrova s N1 televizije od sinoć čini mi se da je Agrokor već tad bio u velikim problemima. Ne ulazeći u autentičnost dokumenata, to se nameće samo po sebi’, kaže Rašeta.

Tko će biti tužen, bude li tužbo, upitan je potom.

‘Slijedi lavina tužbi. Bit će tuženi svi – Ramljak, Todorić, Dalić, država… Nađe li se Ivica Todorić na optuženičkoj klupi, bit će to suđenje i hrvatskoj gospodarskoj politici zadnjih desetljeća. Todorić je, ne zaboravimo, bio srastao s državom – nije se znalo gdje počinje država, a gdje završava Agrokor. On je bio ne izvan nego iznad zakona sve ove godine’, govori Rašeta dodavši kako Todorić sada može biti opasan i za ovu Vladu, ali i za nekoliko generacija političara i prije nje’.