Policija kontrolirala taksiste, pogledajte što su sve otkrili

Vijesti 15. srp 202417:03 0 komentara
Marko Prpic/PIXSELL

Tijekom vikenda zagrebačka policija provela je izvanrednu akciju nadzora taksi vozila. Zaustavili su ukupno 77 vozača tijekom četiri sata akcije.

Zagrebačka policija tijekom vikenda je provela izvanrednu akciju nadzora taksi vozila. U razdoblju od 18 do 2 sata u noći s petka na subotu, policija je utvrdila 35 prekršaja s time da je akcijom obuhvaćeno 77 vozila i vozača.

Neki od prekršaja na koje je policija naišla bili su vožnja tehnički neispravnog vozila (10), ne korištenje sigurnosnog pojasa (17), uklanjanje prometnog znaka (1), bacanje otpadaka iz vozila (1) i nepoštivanje prometnih znakova (6).

Također, utvrđen je 21 prekršaj iz Zakona o prijevozu u cestovnom prometu u nadležnosti Sektora inspekcije sigurnosti cestovnog prometa i cesta Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Akcija je organizirana kako bi se podigla razina sigurnosti u cestovnom prometu te kako bi se spriječili najteži prometni prekršaji. Provedena je u zonama oko Autobusnog i Željezničkog kolodvora.

Akcija je provedena u suradnji PU zagrebačke i predstavnika Sektora inspekcije sigurnosti cestovnog prometa i cesta, Državnog inspektorata te Komunalnog redarstva Grada Zagreba.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!