Tjestenina u finom umaku, jednostavna za pripremu i vrlo ukusna.
Sastojci:
– 300 g tjestenine
– 2 žlice maslaca
– 200 g bijelog pilećeg mesa
– 1 žlica vegete
– 300 ml vrhnja za kuhanje
– žličica kurkume
– sol, papar
– parmezan
Priprema:
Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi.
U međuvremenu, na maslacu prepecite pileće meso narezano na manje komade.
Umiješajte vegetu, sol, papar i dodajte vrhnje za kuhanje te kratko prokuhajte.
Pred kraj kuhanja dodajte kurkumu.
U pripremljeni umak s piletinom dodajte ocijeđenu tjesteninu pa promiješajte. Poslužite toplo i posuto parmezanom.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!