Karamarko objavio slogan, izlazi na izbore?

Vijesti 21. ruj 202314:28 1 komentar
Patrik Macek/PIXSELL

Bivši premijer Tomislav Karamarko putem službenog Facebook profila dao je za naslutiti da će se aktivirati na nadolazećim parlamentarnim izborima.

Naime, na naslovnu fotografiju postavio je slogan “Sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku”, a ispod i poveznicu na službenu web stranicu karamarko.com. Još je neaktivna, ali 25. rujna bi trebala biti u funkciji.

Iako nije potvrđeno u kojoj ulozi će se pojaviti na izborima, za 24sata potvrđeno je da nekadašnji predsjednik Vlade iz redova HDZ-a svakako izlazi na njih.

Poruke koje će plasirati i biračko tijelo na koje će ciljati već se može lagano prepoznati kroz slogan, ali i prvu objavu nakon postavljanja slogana. Riječ je o legendarnom rujanskom događaju iz Domovinskog rata otprije 32 godine, kad su iznad Šibenika srušena dva neprijateljska zrakoplova.

“Tog teškog i mučnog rujna 1991. Šibenik je obranjen herojstvom hrvatskih branitelja, a jedan od podviga koji svi pamtimo je obaranje dva neprijateljska zrakoplova. Legendarni uzvik nastao je tada, čuli smo ga i 2015. a odzvanja i danas”, napisao je Karamarko obraćajući se u prvom redu braniteljima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare