Brutalan slučaj vršnjačkog nasilja: Desetorica dječaka pretukli 11-godišnjaka

Crna kronika 24. ruj 202212:39
Izvor: Pixabay

Zadarski mediji objavili su informaciju o vršnjačkom nasilju u Osnovnoj školi u Biogradu, odnosno napadu na 11-godišnjeg učenika, a iz zadarske policije potvrdili su u subotu Hini da su zaprimili dojavu i utvrđuju sve činjenice i okolnosti događaja.

Prema riječima majke napadnutog 11-godišnjeg dječaka, u petak ga je u školskom toaletu dočekalo desetak starijih dječaka, udarali su ga šakama, a kad je pao na pod jedan mu je stao na glavu i ugazio lice. Razdvojila ih je profesorica engleskog jezika.

Dječaka su roditelji odvezli u Opću bolnicu Zadar, gdje su mu napravili rendgen i ultrazvuk, a uočene su dvije traume od udaraca u području trbuha, zbog čega je zadržan na promatranju.

VEZANE VIJESTI

“Policija je zaprimila dojavu o napadu na dječaka te se utvrđuju sve činjenice i okolnosti događaja”, potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave zadarske Ivana Grbin.

Ravnatelj Osnovne škole Biograd Joško Brtan izjavio je da su svi sudionici poznati i njihovi su roditelji obaviješteni te da će biti kažnjeni u skladu s pravilnikom škole.

„Čekamo još klasifikaciju samog djela i u skladu s njom ćemo poduzeti daljnje korake“, rekao je ravnatelj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar