Nova ostavka u šibenskom SDP-u: Odstupio i tajnik stranke

Vijesti 05. pro 201611:58 > 12:06
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ivan Rajić upravo je izvijestio javnost da je podnio ostavku na mjesto tajnika u SDP-u grada Šibenika.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Socijaldemokratska partija Hrvatske ulazi u razdoblje promjena svog političkog rada i djelovanja, a novoizabrano vodstvo odredilo je smjer SDP-a. Skoro četiri godine sam gradski vjećnik i dvije godine obnašao sam dužnost tajnika GO SDP-a u kojem vremenu sam stalno radio na osmišljavanju djelovanja šibenskog SDP-a među članstvom i građanima, u čemu sam, vjerujem i uspio.

Novim i mladim generacijama šibenskih socijaldemokrata želim puno uspjeha u radu, kojima ću kao član i gradski vijećnik SDP-a dati punu podršku.

Iskreno zahvaljujem svim medijima u Šibeniku, koji su na vrlo profesionalan i korektan način izvještavali o radu i djelovanju šibenskog SDP-a, u čemu sam aktivno sudjelovao’, priopćio je vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću i sada već bivši tajnik GO SDP-a Šibenik Ivan Rajić.

Njegova ostavka uslijedila je samo dan nakon što je s mjesta predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije odstupio Ivan Klarin, koji na konvenciji u Zagrebu nije izabran u Predsjedništvo stranke. “Žao mi je zbog toga jer je Ivan jedan od najuspješnijih općinskih načelnika u Hrvatskoj. Nisam se odlučio za ovaj potez jer smatram da se ne uklapam u novi SDP, nego zato što želim dati prostor mladim ljudima. U zadnjih mjesec dana šibenskoj je organizaciji pristupilo dvadesetak novih članova i želim im dati prostora za djelovanje”, pojasnio je za ŠibenikIN Ivan Rajić koji je za tajnika gradske organizacije izabran nakon ostavke Damira Vučka, novog člana Glavnog odbora SDP-a.

Vučkovo ime bilo je na šalabahteru, kao uputa članovima za koga iz Šibensko-kninske županije treba glasati, zajedno s gradskom vijećnicom Anitom Jakšić i Mirkom Antunovićem iz Knina.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.