Povrće s mozzarellom i umakom od bosiljka.
Sastojci:
– 200 g crvene paprike
– 250 g patlidžana
– 1 žlica suhog biljnog začina
– 1 žlica maslinovog ulja
– 200 g mozzarelle
Umak:
– 2 žlica bosiljka
– 3 žlica maslinovog ulja
– 1/2 žličice češnjaka u prahu
– 1 žličica octa
– prstohvat papra
Priprema:
Tikvice, paprike i patlidžan izrežite na kolutove i pospite suhim biljnim začinom, a zatim poprskajte uljem.
Ukoliko želite, možete dodati i cherry rajčice.
Pripremljeno povrće pecite na grill-tavi.
Pomiješajte sve sastojke za umak.
Toplo povrće složite na tanjur, pa po njemu rasporedite izrezanu mozzarellu, a zatim sve prelijte pripremljenim umakom.
Ukrasite listićima bosiljka i poslužite.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!