Odličan način da iskoristite stari kruh.
Sastojci:
– 1 manji kruh
– 200 g ribane gaude
– 150 g feta sira
– 60 g maslaca
– 2 češnja češnjaka
– 1 paprika
– nasjeckani peršin
Priprema:
Maslac ostaviti da omekša, pa ga izmiješati s izgnječenim češnjakom i peršinom. Umotati ga u foliju i staviti u hladnjak da se stisne.
Kruh zarezati po dužini nekoliko puta, ali ne do kraja, zatim zarezati i po širini da se dobiju kockice.
Pomiješati ribani sir i izmrvljenu fetu sa sitno nasjeckanom paprikom.
Proreze kruha napuniti listićima rashlađenog maslaca i pripremljenim nadjevom od sira.
Kruh staviti u pleh za pečenje, prekriti ga folijom i peći oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.
Skinuti foliju i peći još 10 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!