Recept: Kruh punjen sirom i češnjakom

Cooking 15. stu 202107:16 0 komentara
Shutterstock

Odličan način da iskoristite stari kruh.

Sastojci:

– 1 manji kruh

– 200 g ribane gaude

– 150 g feta sira

– 60 g maslaca

– 2 češnja češnjaka

– 1 paprika

– nasjeckani peršin

Priprema:

Maslac ostaviti da omekša, pa ga izmiješati s izgnječenim češnjakom i peršinom. Umotati ga u foliju i staviti u hladnjak da se stisne.

Kruh zarezati po dužini nekoliko puta, ali ne do kraja,  zatim zarezati i po širini da se dobiju kockice.

Pomiješati ribani sir i izmrvljenu fetu sa sitno nasjeckanom paprikom.

Proreze kruha napuniti listićima rashlađenog maslaca i pripremljenim nadjevom od sira.

Kruh staviti u pleh za pečenje, prekriti ga folijom i peći oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.

Skinuti foliju i peći još 10 minuta.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!