Recept: Namaz od tunjevine i tahinija

Cooking 04. sij 202207:27 0 komentara
Shutterstock

Za pripremu ovog zdravog posnog namaza potrebno je svega pet minuta.

Sastojci:

– 1 konzerva tunjevine u vlastitom soku

– 2 žlice paste tahini

– 1/2 glavice nasjeckanog crvenog luka

– po ukusu češnjak

– sol, papar

– sok od pola limuna

– 1 žlica ulja

– 1 žlica nasjeckanog peršina

Priprema:

U zdjeli vilicom usitniti tunjevinu.

Dodati tahini, nasjeckan crveni luk i češnjak, začiniti solju i paprom, zakiseliti limunom, pa dodati ulje i na kraju peršin.

Sve dobro promiješati i poslužiti uz svjež ili tostiran kruh.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!