Piletina u blago ljutom umaku od jogurta, senfa i kurkume.
Sastojci:
– 400 g pilećeg bijelog mesa
– 200 ml jogurt
– 1 žličica ljućeg senfa
– malo soli i papra
– 1 žličica kurkume
– korijander
– peršin
Priprema:
Piletinu izrežite na kockice i prepecite u tavi bez masnoće. Povremeno protresite tavu da bi piletina sa svih strana bila jednako pečena.
Dodajte jogurt, senf, sol i papar, zatim kurkumu i korijander, promiješajte, pa dinstajte na umjerenoj temperaturi, dok sva tekućina ne ispari, otprilike još pet minuta.
Pred kraj dinstanja pospite isjeckanim peršinom.
Ovu ukusnu piletinu možete poslužiti uz rižu.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!