Brzinski ručak nakon dočeka.
Sastojci:
– 1/2 kg tjestenine po izboru
– 2 konzerve tunjevine (komadi)
– 6 kiselih krastavčića
– 150 g kukuruza šećerca ili graška, po izboru
– 3 dl kiselog vrhnja
– 150 g majoneze
– sol, papar
– malo lista peršina
– malo origana
Priprema:
Tjesteninu skuhati, ocijediti i ostaviti da se dobro ohladi.
Dok se kuha tjestenina, napraviti preljev.
Krastavčiće sitno nasjeckati, dodati skuhan i ocijeđen kukuruz, nasjeckan list peršin, malo origana, tunjevinu (ocijeđenu od ulja i malo usitnjenu), sol i papar.
Dodati majonezu i vrhnje, dobro promiješati i preliti preko tjestenine.
Izmešati i prebaciti u posudu za serviranje.
Ukrasiti po želji.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!