Recept: Salata s tjesteninom i tunjevinom

Cooking 01. sij 202208:46 > 09:21 0 komentara
Shutterstock

Brzinski ručak nakon dočeka.

Sastojci:

– 1/2 kg tjestenine po izboru

– 2 konzerve tunjevine (komadi)

– 6 kiselih krastavčića

– 150 g kukuruza šećerca ili graška, po izboru

– 3 dl kiselog vrhnja

– 150 g majoneze

– sol, papar

– malo lista peršina

– malo origana

Priprema:

Tjesteninu skuhati, ocijediti i ostaviti da se dobro ohladi.

Dok se kuha tjestenina, napraviti preljev.

Krastavčiće sitno nasjeckati, dodati skuhan i ocijeđen kukuruz, nasjeckan list peršin, malo origana, tunjevinu (ocijeđenu od ulja i malo usitnjenu), sol i papar.

Dodati majonezu i vrhnje, dobro promiješati i preliti preko tjestenine.

Izmešati i prebaciti u posudu za serviranje.

Ukrasiti po želji.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!