Brz i ukusan ručak sa špinatom i pilećim mesom.
Sastojci:
– 200 g špinata
– 200 g kiselog vrhnja
– 3 jaja
– 50 g zobenih pahuljica
– 2 žlice griza
– 250-300 pilećeg mesa
– 50-100 g sira
– 30 ml maslinovog ulja
– suhi biljni začin
– sol, papar
Priprema:
Pileće meso propržiti na vrlo malo ulja. Začiniti suhim biljnim začinom i paprom.
Špinat sitno izrezati pa mu dodati sve ostale sastojke.
Dodatno začiniti po ukusu i dobro izmiješati.
Uliti smjesu sa špinatom u nauljenu posudu za pečenje, a preko nje rasporediti meso.
Uključiti pećnicu da se zagrije na 200 stupnjeva i peći oko 30 minuta.
Po želji se može premazati kiselim vrhnjem dok je još toplo.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!