Iz aviona primijetila oca na brodu: “Nisam mogla vjerovati što radi”

Lifestyle 08. srp 202410:25 0 komentara
snimka kroz prozor aviona
TikTok / Screenshot

Camille Zea krenula je na putovanje Europom, a otac joj je pri polasku priredio iznenađenje koje sigurno neće zaboraviti. 

Sasvim je normalno da vam bliske osobe zažele sretan put kada krećete na putovanje, ali jedan otac napravio je nešto doista posebno što njegova kćer neće brzo zaboraviti, prenosi N1 Slovenija.

Zea je na veliko putovanje Europom krenula iz međunarodne zračne luke u Los Angelesu, a njezin otac ispratio ju je na zaista nevjerojatan način. Na mrežama je objavila video koji je snimila iz aviona i koji je dirnuo mnoge korisnike, a pregledalo ga je više od 8,5 milijuna ljudi.

Snimka prikazuje trenutak kada zrakoplov lebdi iznad Tihog oceana, prije nego što kamera zumira brod koji izvodi neobičan manevar. Ovim brodom je upravljao njezin otac, koji je svojoj kćeri poslao jedinstvenu poruku. Čamac je plovio u obliku osmica stvarajući tako simbol beskonačnosti u vodi. Zea je rekla da je imala savršen pogled na gestu iz aviona. „Beskonačnost puta beskonačnost. Hvala ti, oče”, dodala je.

Video je potaknuo brojne komentare koji su izrazili divljenje bezgraničnoj ljubavi oca i kćeri.

“Ljubav nema granica”, “Iskočila bih iz aviona da ga zagrlim”, “Ovo je nevjerojatno”, komentari su ispod videa.

Zea je kasnije podijelila još jednu objavu u kojoj je javno pohvalila svog oca, opisujući kako ne može vjerovati svojim očima te kako je očeva gesta nadmašila sva njezina očekivanja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!