Karamarko demantira da nadgleda uređenje stana od 450.000 €

Vijesti 27. ruj 201609:35 > 09:39
Grgur Zucko/PIXSELL

Tomislav Karamarko, donedavni prvi potpredsjednik Vlade i bivši predsjednik HDZ-a, u rano proljeće ove godine nadgledao je opremanje uređenje luksuzne nekretnine koja se nalazi na atraktivnoj loakaciji uz more u Zadru, doznaje Nacional. Karamarko to demantira.

Novinar Boris Bilas iz Nacionala, koji je objavio priču o stanu vrijednom 450 tisuća eura, kaže da je Karamarko u razgledavaju stana bio i u svibnju dok je još bio potpredsjednik Valde. To su Nacionalu potvrdili svjedoci, ali i neki od vlasnika tvrtke koje je gradila objekt.

“Ponašao se kao vlasnik, jer je govorio kako urediti stan, kakave pločice postaviti. Karamarko to demantira, ali svjedoci su spremni to potvrditi na sudu”, kazao je Bilan.

“Karamarko je rekao da je to njegova stvar što je tamo radio tamo na tom gradilištu”, dodaje Bilas.

N1

Ljutiti Hasanbegović?

Nacional donosi i priču o tehničkom ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću, koji je, govore dobro upućeni izvori tjednika, razočaran novim šefom stranke. “Smatra da Plenković preko biskih suradnika vodi tihi rat u medijima, i dosta je razočaran te da želi preuzeti u stvar u svoje”, kazao je Bilas u Novom danu.

“Ne misli se još kandidirati za gradanačelnika, ali misli preko zagrebačke gradske organizacije ući u obračun s Plenkovićem”, dodaje Bilas. “Po svemu što je Plenković govorio, čini se da Hasanbegović neće ući u Vladu i vjerojatno je zbog toga ljut”, mišljenja je Bilas.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.